INTERNATIONALE BIM QUICKSCAN®

KENNIS OVER HET BIM NIVEAU BINNEN DE BEDRIJVEN

De BIM Quickscan® wordt sinds 2010 door TNO in samenwerking met gecertificeerde adviseurs in de markt toegepast. Inmiddels is een groot aantal scans van het BIM niveau binnen de bedrijven uitgevoerd en heeft dit de bouwsector op weg geholpen in het werken met BIM. TNO heeft op basis van deze data de afgelopen jaren haar onderzoek vorm kunnen geven.

BOUW INFORMATIE MODEL

Bij TNO beschikken we over diepgaande kennis op dit gebied. Bij de ontwikkeling van BIM heeft TNO onder andere de BIM Quickscan® ontwikkeld. De BIM Quickscan® geeft snel inzicht in BIM binnen een bedrijf met een eenduidige en objectieve vragenlijst. Het bedrijf krijgt hierdoor snel inzicht in mogelijke verbeterpunten. Het bedrijf kan de Quickscan® zelf doorlopen of laten afnemen door een gecertificeerd adviseur.


Door onze samenwerking in Europese en wereldwijde projecten zien we dat de ontwikkeling van BIM in andere landen steeds meer vorm begint te krijgen. Het toepassen van de BIM Quickscan® in deze landen zal een toegevoegde waarde zijn voor deze ontwikkeling.

SNEL NAAR DE INTERNATIONALE MARKT

De BIM Quickscan® met de onderliggende algoritmes is gereed. De Nederlandstalige website is gereed, de ondernemer die deze unieke TNO-technologie op de markt gaat brengen moet de website en certificering van adviseurs nog wel klaarmaken voor internationaal gebruik. Wie dat gaat doen?

Geïnteresseerd in ontwikkeling?

Neem contact op!

Contact
Disclaimer    |    Privacy statement    |    © 2017 TNO