Studio sport voor de amateur

Amateurwedstrijden

Profvoetbal kun je via allerlei kanalen volgen maar wat doe je als je favoriete amateurploeg speelt en je zelf niet langs de lijn kunt staan? Met behulp van innovatieve TNO technologie kun je nu ook de hoogtepunten van amateurwedstrijden bekijken. Gewoon thuis in je leunstoel of waar je ook maar wilt.

Patroonherkenning

Op zich is het opnemen van een wedstrijd geen probleem. De innovatieve kracht van ons systeem zit in de selectie van de beelden. Bij een televisieverslag zoekt een regisseur de meest spannende momenten uit. Wij hebben de computer geleerd hetzelfde te doen door middel van patroonherkenning.

 

Het resultaat is een samenvatting van de wedstrijd die de meest spectaculaire momenten laat zien en betaalbaar is voor een gewone amateurclub. Leuk voor het team en voor de fans, aantrekkelijk voor de sponsors. Het systeem kan ook bruikbaar worden gemaakt voor wedstrijdanalyses en de beelden kunnen bovendien helpen bij het analyseren van eventuele opstootjes. Met een paar aanpassingen is het mogelijk om real-time alerts te geven, bijvoorbeeld als er een strafschop genomen gaat worden.

Ruime toepassingsmogelijkheden

De software die we hebben ontwikkeld herkent niet alleen patronen in beelden, maar kan ook leren en zich aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Al met al bieden we een systeem aan, waarvan de techniek zich tijdens praktijkproeven bewezen heeft. De ondernemer die het oppikt, kan het daarom snel als product of dienst op de markt brengen. En niet alleen voor voetbalclubs, het is ook geschikt voor andere sporten of voor andere evenementen.

Interesse in verdere ontwikkeling?

Neem dan contact op

Contact
Disclaimer    |    Privacy statement    |    © 2017 TNO