Uitleg

Wat wordt aangeboden?

Achter iedere button op onze website vindt u een TNO-technologie die voor u mogelijk potentie heeft. Denk aan de ontwikkeling van een nieuw product of nieuwe dienst, of een product- of procesverbetering binnen uw bedrijf. De aangeboden technologieën zijn beschermd met patenten, software code of andere vormen van bescherming. Voor een aantal technologieën is al een ondernemer gevonden maar wordt nog wel gezocht naar investeerders en/of partners.

Voor wie geschikt ?

De technologieën zijn met name geschikt voor zowel bestaande, gevestigde ondernemers als ook voor jonge entrepreneurs die in staat zijn zelfstandig een technologie verder te ontwikkelen en bereid zijn te investeren in dit proces. Dit kan ook in samenwerking met een andere ondernemer.

Ook voor investeerders zijn er mogelijkheden. Zo zijn er technologieën waar al een ondernemend team voor gevonden is maar die nog wel op zoek zijn naar investeerders en/of partners om tot nieuwe producten en diensten te komen.

Hoe verder?

U bent mogelijk geïnteresseerd in een technologie; klik dan op de bijbehorende Contact knop en verzendt de daar gevraagde gegevens direct naar ons toe. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Wij wensen u veel inspiratie bij het scannen van ons aanbod en hopen met u te kunnen samenwerken.

  

 

Disclaimer    |    Privacy statement    |    © 2017 TNO